Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0595-572700 / 06-54377015
  • info@jokedeboerverzekeringen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Van dak tot fundering.

De woonhuisverzekering dekt onder andere de schade als gevolg van brand, ontploffingen, blikseminslag, inbraak, diefstal, storm, waterschade, rook- en roet, neervallen van luchtvaartuigen, aanrijding en aanvaring, en omvallen van bomen.

Als u een eigen woning heeft dan kunt u niet zonder een opstalverzekering. Deze dekt de schade aan uw woning. Een hypotheekverstrekker stelt zo'n verzekering zelfs verplicht.

De herbouwwaarde van de woning is de basis van de opstalverzekering. Dit is het bedrag dat nodig is om de woning op dezelfde locatie te herbouwen. Vaak wordt een herbouwwaareformulier ingevuld om het te verzekeren bedrag vast te stellen. Als u te laag verzekerd bent, krijgt u bij schade slechts een evenredig deel van het verzekerd bedrag vergoed. Ook is de premie vaak afhankelijk van de ligging en bouwaard.

Indien u huurder bent van de woning en u heeft zelf zaken aan uw woning aangebracht, bijvoorbeeld een keuken, tuinafscheiding, tuinhuisje etc. dan kunt u huurdersbelang op de opstalverzekering verzekeren.

Voor een offerte voor een opstalverzekering kunt u met ons contact opnemen of langskomen op kantoor.

U kunt ons bereiken via het tabje "contact" rechts op uw scherm.