Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0595-572700 / 06-54377015
  • info@jokedeboerverzekeringen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

U geniet graag onbezorgd van uw vakantie?

Ook als u op reis gaat wilt u natuurlijk liever niet dat er iets misgaat. Toch kan dat wel gebeuren. Een reisverzekering is dan een aanrader.

Of u nu kiest voor een kortlopende reisverzekering of toch een doorlopende reisverzekering, met een reisverzekering heeft u de zekerheid dat als u onverhoopt met onverwachte situaties wordt geconfronteerd u terug kunt vallen op professionele hulpverlening ter plaatse. Het verschilt per verzekeraar welke alarmcentrale u kan helpen.

Kortlopende reisverzekering

De kortlopende reisverzekering wordt gesloten per vakantie evenement. Voor iedere uitstap heeft u dus een nieuwe verzekering nodig. Dit kan een goedkope oplossing zijn. Gaat u echter vaker dan eens per jaar op vakantie dan is een doorlopende verzekering vaak voordeliger.

Doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering geeft dekking gedurende het hele jaar. U bent met uw gezin automatisch verzekerd. Hiermee voorkomt u dat u zich tijdens de vakantie opeens realiseert dat u de reisverzekering vergeten bent. En meestal dringt deze gedachte zich op tijdens schade of een ongeval.
Er zijn diverse rubrieken mogelijk op de doorlopende reisverzekering. U kunt kiezen voor extra dekking voor onderwater- en wintersport, zakenreizen e.d.

Annuleringsverzekering

Ook kunt u een verzekering afsluiten mocht u onverhoopt uw reis moeten afblazen. De annuleringskosten kunt u dan vergoed krijgen. Bij een aantal reisverzekering aanbieders zit de annuleringsverzekering er al bij in. Los afsluiten is ook mogelijk.

Graag bekijken wij wat voor u de beste optie is.

U kunt voor advies altijd even ons kantoor binnenlopen of een afspraak maken.

U kunt ons bereiken via het tabje "contact" rechts op uw scherm.