Wij zijn Joke de Boer Verzekeringen & Hypotheken

Joke de Boer is sinds 1976 werkzaam in de financiële wereld. Eerst werkzaam bij een grote verzekeringsmaatschappij en sinds 1996 als zelfstandig ondernemer begonnen. Er zijn 3 medewerkers werkzaam.

Uw adviseur in uw regio

Wij zijn een onafhankelijk en regionaal werkend assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Wij geven u persoonlijk advies op het gebied van schade- uitvaart-en levensverzekeringen, hypotheken, financieringen en allerlei spaarvormen. Door jarenlange ervaring in advisering en bemiddeling op het gebied van verzekeringen en hypotheken en door samenwerking met diverse verzekeraars en banken, mag u rekenen op een breed en betrouwbaar advies.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen wij het liefst bij u thuis of bij ons op kantoor. U kunt ook altijd bij ons binnenlopen. U kunt dan uw vraag stellen en bij het drinken van een kopje koffie wordt uw vraag beantwoord. Wij nemen alle tijd voor u. Bij ons bent u geen nummer.

Kennen de regio

De meeste werknemers zijn opgegroeid in de regio. Zij kennen de omgeving als geen ander en staan graag klaar om u te informeren en ondersteunen bij belangrijke keuzes zoals het zoeken naar een passende hypotheek bij de aankoop van uw woning. Wij spreken ook dezelfde taal en proberen u het zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Het liefst in Jip en Janneke taal. Wij zijn verder ook zeer betrokken bij de regio. Wijj zijn o.a. sponsor van de voetbalvereniging FC Leo en de volleybalvereniging Merna.

Openingstijden

Wij zijn iedere werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Voor dringende zaken kunt u ons bellen op nummer 06-54377015

  

  

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie