Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0595-572700 / 06-54377015
  • info@jokedeboerverzekeringen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Een mooi bezit

Een motor is een mooi bezit, en net als bij uw auto bent u ook bij een motor verplicht om deze in ieder geval WA te verzekeren. Bij Joke de Boer Verzekeringen en Hypotheken zoeken we graag voor u uit wat voor u de beste oplossing is.

U heeft de keuze om uw motor aanvullend te verzekeren. Hieronder ziet u de verschillende dekkingen op een rijtje.

WA- Standaard is voor iedere motor in Nederland een WA-dekking verplicht. Deze WA-verzekering geeft uitsluitend dekking voor de schade die de tegenpartij lijdt wanneer u schuld heeft. Als uw motor een lage dagwaarde heeft dan kan deze dekking voldoende zijn.

WA Plus- WA-Plus, ook wel WA Beperkt Casco of Mini Casco genoemd, kan voor uw motor de beste keuze zijn als uw motor nog een flinke dagwaarde heeft. Zo verzekerd u de dagwaarde tegen een aantal onprettige gebeurtenissen. Denk hierbij aan diefstal, schade door brand, storm en hagel, joyriding en overstekend wild.

WA Volledig Casco- En voor de nieuwe motor of bijna nieuwe motor is er de WA Casco verzekering. Ook wel WA All Risks genoemd. Daarin zit de WA dekking en de WA Plus dekking. Met WA Casco worden beide dekkingen uitgebreid met onder andere dekking voor vandalisme en aanrijdingen.

Uw kostbaar bezit goed verzekerd? Bij Joke de Boer Verzekeringen & Hypotheken wordt uw verzekering goed geregeld.

Wilt u een offerte of advies neem dan even met ons contact op. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons bereiken via het tabje "contact" rechts op uw scherm.